
STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA


Surówki
- Mizeria ze śmietaną 100g 5.00
- Surówka z białej kapusty 100g 4.50
- Warzywa po królewsku z masł. bułką 100g 5.00
Zupy
- Zupa cebulowa z groszkiem ptysiowy 300ml 7.50
- Zupa farmerska 300ml 7.50
- Zupa koperkowa z łazankami 300ml 7.50
Dania jarskie
- Tortilla po meksykańsku 300g 17.00
Dania mięsne
- Filet drobiowy w sosie pieczeń. 110g/50 17.00
- Gulasz węgierski 200g 17.00
- Pierogi z mięsem i cebulką 300g 19.50
Dodatki
- Kasza jęczmienna mazurska 200g 4.50
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00
Kompoty i napoje
- Kompot śliwkowy 200ml 3.00
- Kompot wieloowocowy 200 ml 3.00
