STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA
Surówki
- Brokuły z masłem i sezamem 100g 4.50
- Surówka z czerw. kapusty z majon. 100g 4.00
- Surówka z kisz. ogórków i jabłek 100g 4.00
Zupy
- Barszcz czerw. zabiel. z ziemniak. 300ml 6.50
- Krupnik mazurski 300ml 6.50
Dania jarskie
- Pierogi ruskie z cebulką 300g 17.00
Dania mięsne
- Filet z kurczaka w s.śmietanowym 110/50 15.00
- Gołąbki z mięsem i ryż. w s.pom. 250/50g 17.00
- Gyros drobiowy z warzywami 180g 15.00
- Kotlet mielony domowy wieprzowy 120g 15.00
Dodatki
- Ryż biały z marchewką i groszkiem 200g 4.00
- Ziemniaki z koperkiem 250g 4.50
Kompoty i napoje
- Kompot truskawkowo 200ml 2.50
- Kompot wieloowocowy 200ml 2.50