
STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA


Surówki
- Fasolka szparagowa z bułką tartą 100g 5.00
- Sur. z czerwonej kapusty z żurawiną 100g 4.50
- Surówka z kapusty włoskiej 100g 4.50
- Surówka z selera z rodzynkami 100g 4.50
Zupy
- Krupnik mazurski 300ml 7.50
- Zupa pomidorowa z makaronem 300ml 7.50
- Zupa z soczewicy z boczkiem 300ml 7.50
Dania jarskie
- Kluski leniwe z bułką z masłem 300g 17.00
- Kopytka z sosem kurkowym 200/100g 19.00
- Tag. z pesto, susz. pom. 300 17.00
Dania mięsne
- Dorsz czarny w panierce 120g 17.00
- Filet z kurczaka z ananasem 110/50g 17.00
- Kotlet mielony domowy wieprzowy 120g 17.00
- Pieczeń z kark. w s. pieczeniowym110/50g 17.00
Dodatki
- Cząstki ziemniaczane 150g 8.00
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00
Kompoty i napoje
- Kompot agrestowo- jabłkowy 200ml 3.00
- Kompot truskawkowy 200ml 3.00
