logo

STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA

banner
info

Surówki

  • Mizeria ze śmietaną 100g 5.00
  • Surówka z białej kapusty 100g 4.50
  • Warzywa po królewsku z masł. bułką 100g 5.00

Zupy

  • Zupa cebulowa z groszkiem ptysiowy 300ml 7.50
  • Zupa farmerska 300ml 7.50
  • Zupa koperkowa z łazankami 300ml 7.50

Dania jarskie

  • Tortilla po meksykańsku 300g 17.00

Dania mięsne

  • Filet drobiowy w sosie pieczeń. 110g/50 17.00
  • Gulasz węgierski 200g 17.00
  • Pierogi z mięsem i cebulką 300g 19.50

Dodatki

  • Kasza jęczmienna mazurska 200g 4.50
  • Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00

Kompoty i napoje

  • Kompot śliwkowy 200ml 3.00
  • Kompot wieloowocowy 200 ml 3.00
fota_sks