logo

STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA

banner
info

Surówki

  • Fasolka szparagowa z bułką tartą 100g 5.00
  • Sur. z czerwonej kapusty z żurawiną 100g 4.50
  • Surówka z kapusty włoskiej 100g 4.50
  • Surówka z selera z rodzynkami 100g 4.50

Zupy

  • Krupnik mazurski 300ml 7.50
  • Zupa pomidorowa z makaronem 300ml 7.50
  • Zupa z soczewicy z boczkiem 300ml 7.50

Dania jarskie

  • Kluski leniwe z bułką z masłem 300g 17.00
  • Kopytka z sosem kurkowym 200/100g 19.00
  • Tag. z pesto, susz. pom. 300 17.00

Dania mięsne

  • Dorsz czarny w panierce 120g 17.00
  • Filet z kurczaka z ananasem 110/50g 17.00
  • Kotlet mielony domowy wieprzowy 120g 17.00
  • Pieczeń z kark. w s. pieczeniowym110/50g 17.00

Dodatki

  • Cząstki ziemniaczane 150g 8.00
  • Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00

Kompoty i napoje

  • Kompot agrestowo- jabłkowy 200ml 3.00
  • Kompot truskawkowy 200ml 3.00
fota_sks