
STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA


Surówki
- Mix sałat z sosem vinegret 100g 4.50
- Warzywa po królewsku z sezamem 100g 5.00
Zupy
- Zupa pomidorowa z makaronem 300ml 7.50
- Żurek śląski z ziemniakami 300ml 7.50
Dania jarskie
- Kotlety z kaszą i warzywami 250g 17.00
Dania mięsne
- klopsy woł-wp w s. pieczeniowym 120/50g__1 17.00
- Dorsz czarny w panierce 120g 17.00
- Pierogi z mięsem zapiekane 300g 19.50
- Zapiekanka węgierska 300g 19.50
Dodatki
- Kasza gryczana 200g 4.50
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00
Kompoty i napoje
- Kompot wieloowocowy 200 ml 3.00
- Napój z soku jabłkowo-miętowego 200ml 3.00
