
STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA


Surówki
- Kalafior z bułką tartą 100g 5.00
- Surówka colesław 100g 4.50
Zupy
- Jarzynowa z sezonowych warzyw 300ml 7.50
- Rosół z makaronem 300ml 7.50
Dania jarskie
- Kluski gniocchi z sosie włoskim 200/100g 17.00
Dania mięsne
- Filet drobiowy z serem i szpinak 110/50g 17.00
- Polędwiczki drobiowe crazy 140g 17.00
- Pulpety wieprzowe w s. grzybowym 120g/50g 17.00
Dodatki
- Ryż biały z kukurydzą 200g 4.50
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00
Kompoty i napoje
- Kompot wieloowocowy 200 ml 3.00
- Napój z soku jabłkowo-miętowego 200ml 3.00
