logo

STREFA KULTURY
STUDENCKIEJ
POLITECHNIKA WROCŁAWSKA

banner
info

Surówki

  • Kalafior z bułką tartą 100g 5.00
  • Surówka colesław 100g 4.50

Zupy

  • Jarzynowa z sezonowych warzyw 300ml 7.50
  • Rosół z makaronem 300ml 7.50

Dania jarskie

  • Kluski gniocchi z sosie włoskim 200/100g 17.00

Dania mięsne

  • Filet drobiowy z serem i szpinak 110/50g 17.00
  • Polędwiczki drobiowe crazy 140g 17.00
  • Pulpety wieprzowe w s. grzybowym 120g/50g 17.00

Dodatki

  • Ryż biały z kukurydzą 200g 4.50
  • Ziemniaki puree z masłem i koperkiem 250g 5.00

Kompoty i napoje

  • Kompot wieloowocowy 200 ml 3.00
  • Napój z soku jabłkowo-miętowego 200ml 3.00
fota_sks